Tervetuloa Procountor-ohjekirjaan!

• Ajankohtaista:

Yrityskäyttäjien Kampus on julkaistu! Yrityskäyttäjille suunnatussa Kampus-ryhmässä julkaistaan erilaisia Procountor-aiheisia kursseja ja sieltä näkee myös ohjelmiston viimeisimmät versiopäivitykset. Lue lisää täältä.

---

Olemme julkaisseet tuloveroilmoituslomakkeet 5 ja 6A vuodelle 2023.

---

Uusi Procountorin mobiilisovellus

Saat kuittihallinnan, matka- ja kululaskut sekä ostolaskut kaikki samassa helppokäyttöisessä ja monipuolisessa sovelluksessa. Tutustu sovelluksen ominaisuuksiin ohjekirjassamme.

---

Procountorista julkaistaan uusi versio 85.0, 17.2.2024. Lue lisää uusista ominaisuuksista täältä!