Mikä on Junior?
- Tekoälyassistentti, joka ehdottaa ostolaskujen kirjanpitoon kirjanpitotiliä, ALV-statusta ja ALV-vähennys prosenttia.
- Junior tekee ehdotuksia ainoastaan ostolaskujen kirjanpitotiliin, ALV-statukseen ja ALV vähennysprosenttiin, eli esimerkiksi ostolaskujen dimensiointeihin Junior ei tee muutoksia.
- Juniorin tehdessä tiliöintiehdotuksia, asiakkaan vastuulle jää vain tarkistaa ehdotusten oikeellisuus.
- Junioria on mahdollista käyttää kaikille ostolaskuille, tai ainoastaan tietyille toimittajille ja/tai laskuille.
- Junior täytyy kytkeä asiakkaan toimesta päälle, eli sitä ei laiteta automaattisesti päälle.
Kuinka Junior otetaan käyttöön?
Mitä Juniorin käyttöönottamiseksi vaaditaan?
Jotta Junior on mahdollista ottaa käyttöön, seuraavien ehtojen tulee täyttyä:
- Juoksevan 12kk aikana ympäristössä tulee olla vähintään 50 ostolaskua, jotka katsotaan liiketapahtumiksi.
- Tämä tarkoittaa sitä, että laskujen tulee olla tilassa Hyväksytty, Maksukiellossa, Odottaa siirtoa pankkiin, Siirretty pankkiin, Osittain maksettu, Maksettu muualla tai Maksettu.
- Ostolaskut tulee tiliöidä riveittäin.
- Tämä voidaan tarkistaa Käyttöasetukset-näkymällä (Hallinta > Yrityksen tiedot > Käyttöasetukset).
- Ympäristön, jossa Junioria aiotaan käyttää, tulee olla suomalainen Procountor-ympäristö.
- Ympäristön, jossa Junioria aiotaan käyttää, tulee olla tuotantokäytössä. Koekäytössä olevissa ympäristöissä Junior ei toimi.
- Junior voidaan ottaa käyttöön vain Procountor Taloushallinto -tuoteversiossa.
Käyttöoikeudet
Jotta käyttäjä voi ottaa Juniorin käyttöön, hänellä tulee olla seuraavat käyttöoikeudet:
- Hallinta
- Yrityksen perustiedot > Kaikki oikeudet
- Kirjanpidon perustiedot > Kaikki oikeudet
- Ostot
- Käyttöoikeus ostolaskuille > Kaikki oikeudet
- Toimittajarekisteri > Kaikki oikeudet
- Ostojen tuoterekisteri > Kaikki oikeudet
- Laskujen hyväksymiskierto
- Asiatarkastaminen > Kaikki oikeudet (Vaaditaan, jos käytössä on Junior Dimensiointi)
Missä ja miten Junior otetaan käyttöön?
Kun edellisessä kappaleessa kuvatut ehdot täyttyvät, Junior voidaan ottaa käyttöön joko ostolaskun Kirjanpito-näkymällä avautuvan avustetun käyttöönoton avulla tai vaihtoehtoisesti Käyttöasetukset-näkymällä. Juniorin käyttöönotto ei vaikuta takautuvasti ympäristössä jo oleviin laskuihin, eli Junior tekee tiliöintiehdotuksia vain sellaisiin laskuihin, joiden kirjanpito on luotu Juniorin käyttöönoton jälkeen tai laskuihin, joiden rivitietoja on muokattu Juniorin käyttöönoton jälkeen.
Juniorin käyttöönotto ostolaskun Kirjanpito-näkymällä
- Mikäli edellisessä kappaleessa kuvatut ehdot täyttyvät, Procountor ehdottaa Juniorin käyttöönottoa käyttäjän siirtyessä ostolaskun Kirjanpito-näkymälle.
- Procountor antaa ehdotuksen avautuvalla ikkunalla, jossa kerrotaan perustietoja Juniorista sekä Juniorin odotettu tarkkuus kyseisessä Procountor-ympäristössä.
- Ikkunalla esitetään vaihtoehdot Kyllä, otan Juniorin käyttöön! ja Ei kiitos, ehkä myöhemmin.
- Mikäli Junior päätetään ottaa käyttöön, valitaan Kyllä, otan Juniorin käyttöön! Tällöin Junior otetaan käyttöön ympäristön kaikille toimittajille ja kaikille ostolaskuille. Juniorin käytön rajaaminen pois tietyiltä toimittajilta käydään läpi myöhemmin tässä artikkelissa.
- Mikäli Junioria ei haluta ottaa käyttöön, valitaan vaihtoehto Ei kiitos, ehkä myöhemmin. Tällöin Junioria ei oteta käyttöön ja Procountor ei jatkossa enää ehdota Juniorin käyttöönottoa ympäristön käyttäjille siirryttäessä ostolaskun Kirjanpito-sivulle. Junior voidaan kuitenkin myöhemmin ottaa käyttöön Käyttöasetukset-näkymällä.
- Mikäli ikkuna painetaan kiinni oikean yläkulman rastista, ehdotusta ei näytetä samalle käyttäjälle enää uudelleen. Ehdotus näytetään kuitenkin muille ympäristön käyttäjälle heidän siirtyessään ostolaskun Kirjanpito-näkymälle.
- Kun Junior on otettu käyttöön ja käyttäjä siirtyy ensimmäisen kerran ostolaskun Kirjanpito-näkymälle käyttöönoton jälkeen, käyttäjälle tarjotaan vielä kerran muistutuksena Junior-esittelyä.
Juniorin käyttöönotto Käyttöasetukset-näkymällä
- Mikäli edellisessä kappaleessa kuvatut ehdot täyttyvät, Junior voidaan ottaa käyttöön myös Käyttöasetukset-näkymällä (Hallinta > Yrityksen tiedot > Käyttöasetukset).
- Junior otetaan käyttöön Käyttöasetukset-näkymällä valitsemalla asetus Käytä ostolaskuilla Juniorin tiliöintioletuksia.
- Tällöin Junior otetaan käyttöön ympäristön kaikille toimittajille ja kaikille ostolaskuille.
- Juniorin käytön rajaaminen pois tietyiltä toimittajilta käydään läpi myöhemmin tässä artikkelissa.
- Kun Junior on otettu käyttöön ja käyttäjä siirtyy ensimmäisen kerran ostolaskun Kirjanpito-näkymälle käyttöönoton jälkeen, käyttäjälle tarjotaan muistutuksena Junior-esittelyä.
Millaisissa tilanteissa Junior kannattaa ottaa käyttöön?
Tilanteet, joissa Junior kannattaa ottaa käyttöön:
- Junior kannattaa ottaa käyttöön, mikäli odotettu tarkkuus Juniorin ehdottamille tiliöinneille kyseisessä ympäristössä on erinomainen. Odotettu tarkkuus on näkyvillä käyttöönottotyökalussa, joka näyttää ennustetun tarkkuuden ennen Juniorin käyttöönottoa ostolaskun Kirjanpito-näkymällä.
- Juniorin käytöstä voi saada huomattavaa apua ja sitä kannattaa kokeilla, vaikka odotettu tarkkuus olisi kohtalainen. Mikäli Junior otetaan käyttöön kohtalaisella odotetulla tarkkuudella, kannattaa aluksi seurata tarkemmin, kuinka hyvin tiliöintien ennustaminen onnistuu Juniorilta.
Tilanteet, joissa Juniorista ei välttämättä ole lisähyötyä:
- Jos oletustiliöinnit ovat yrityksellä tehokkaasti käytössä, ei Juniorista välttämättä saada lisähyötyä. Tällöin kannattaa jatkaa toimivien oletustiliöintien käyttöä.
- Junior ei ole kovin taitava tiliöimään käänteisen ALV-käsittelyn ostolaskuja.
- Junior kannattaa asettaa pois päältä sellaisten toimittajien osalta, joiden laskuilla on käytössä käänteisen ALV:n käsittely.
- Mikäli yrityksellä on pääasiassa käänteisen ALV:n ostolaskuja, ei Junioria välttämättä kannata asettaa käyttöön.
- Kehitämme toimintoa jatkossa, ja tiedotamme, kun Junior oppii paremmin tiliöimään myös käänteisen ALV:n ostolaskuja.
- Ostolaskujen tiliöinti suoritetaan lähtökohtaisesti muun lähteen perusteella
- Esimerkiksi integraatioratkaisuissa, joissa ostolaskut tiliöidään toisen ohjelman tietojen perusteella
Juniorin käyttöönotossa huomioitavaa:
- Mikäli yrityksellä on ulkomaan ostoja, on suositeltavaa alkuun seurata tarkemmin, miten hyvin Junior suoriutuu ALV-statuksen ja ALV-vähennys %:n asettamisesta.
- Junior ei välttämättä osaa tehdä tiliöintiehdotuksia kovin hyvin, mikäli yrityksen tiliöintikäytännöissä on tapahtunut kuluneen vuoden aikana muutoksia. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi muutokset tilikartassa tai kirjanpitäjän vaihtuminen ja tästä mahdollisesti johtuva ostolaskujen aiemmasta poikkeava tiliöiminen. Tällaisessa tilanteessa Junior todennäköisesti alkuun toimii huonommin ja on epävarmempi tiliöinneistä, mutta oppii muutamassa kuukaudessa tiliöimään paremmin nykyisten vakiintuneiden käytäntöjen mukaan.
- Oppiminen tapahtuu taustalla, vaikka Junior ei olisikaan kytkettynä käyttöön ympäristöön. Kun muutosten jälkeen tulee lisää kuukausia, joiden aikana saadaan Juniorin opetukseen johdonmukaista kirjanpitoa, Junior pystyy toimimaan paremmin.
Miten Junior toimii?
Juniorin tiliöintiehdotukset -widget
- Juniorin tiliöintiehdotukset -widgetin avulla voidaan seurata niiden ostolaskujen määrää, joille Junior on tehnyt tiliöintiehdotuksia.
- Widgetin kautta päästään myös kätevästi siirtymään tositteiden hakuun, sekä laskukohtaisten tiliöintien tarkastamiseen.
- Juniorin tiliöintiehdotukset -widget ilmestyy Procountorin etusivulle automaattisesti, kun Junior otetaan käyttöön, mikäli etusivun widgettejä ei ole käyttäjän toimesta muokattu.
- Jos käyttäjä on aiemmin muokannut etusivun widgettejä, Juniorin tiliöintiehdotukset -widget ei ilmesty automaattisesti, mutta widgetin voi lisätä etusivulle muokkaamalla etusivua.
- Widgetissä keltaisella pohjalla oleva numero kertoo, kuinka monessa ostolaskussa on Juniorin tekemiä tiliöintiehdotuksia, joista Junior on epävarma.
- Numeroa klikkaamalla päästään siirtymään Tositteiden haku -näkymälle, johon listautuvat automaattisesti kaikki ostolaskut, joissa Juniorin tekemiä tiliöintiehdotuksia, joista Junior on epävarma.
- Widgetissä keltaisella pohjalla oleva numero osoittaa siis ainoastaa Juniorin tekemät tiliöintiehdotukset, jotkä ovat Juniorin toimintalogiikan mukaan epävarmoja. Mikäli ympäristössä on laskuja, joille Junior on antanut toimintalogiikkansa mukaan pelkästään varmoja ehdotuksia, kyseiset laskut eivät sisälly keltaisella pohjalla olevaan numeroon.
- Lisätietoa varmoista ja epävarmoista ehdotuksista löytyy seuraavasta kappaleesta.
- Aloita tarkastaminen -painikkeesta päästään siirtymään suoraan ensimmäisen Juniorin epävarmoja ehdotuksia sisältävän ostolaskun kirjanpitosivulle tarkastamaan Juniorin tekemiä tiliöintiehdotuksia.
- Widgetissä annetaan myös tieto siitä, kuinka monelle ostolaskulle Junior on antanut tiliöintiehdotuksia viimeisen 30 päivän aikana. Tähän sisältyvät sekä Juniorin toimintalogiikan mukaiset varmat, että epävarmat ehdotukst.
Juniorin tiliöintiehdotukset
- Juniorin tekee tiliöintiehdotuksia laskun rivitietojen perusteella, eikä hyödynnä ehdotusten tekemisessä esimerkiksi laskun kuvaa.
- Junior tekee tiliöintiehdotuksia, joita se pitää toimintalogiikkansa mukaan varmoina, mutta myös ehdotuksia, joita se pitää toimintalogiikkansa mukaan epävarmoina.
- Kun Junior on käytössä, keltaisella pohjalla tositteen Kirjanpito-näkymällä esitetyt kentät ovat Juniorin toimintalogiikan mukaan epävarmoja, joten niihin tulisi kiinnittää erityistä huomiota.
- Niitä kenttiä, joiden ehdotuksista Junior on ollut toimintalogiikkansa mukaan varma, ei ole korostettu. Vaikka Juniorin toimintalogiikka pitää ehdotusta varmana, kyseessä on kuitenkin ehdotus.
- Alla olevassa kuvassa varmoja ehdotuksia on ALV-status -kentässä.
- Ne sarakkeet, joihin Junior on tehnyt ehdotuksia, on korostettu tummemmalla värillä. Esimerkki kuvassa tällaisia sarakkeita ovat Tili-, ALV-väh. ja ALV-status -sarakkeet.
- Juniorin tiliöintiehdotukset tuodaan laskun luontivaiheessa tai kun lasku saapuu ohjelmaan.
- Mikäli laskuja tuodaan esimerkiksi isoja määriä API-rajapinnan kautta, pieni viive tiliöintiehdotusten muodostumisessa on mahdollista.
- Lisäksi tiliöintiehdotukset noudetaan laskulle (uudelleen), mikäli laskun kirjanpito luodaan uudelleen muokkaamalla kirjanpitoon vaikuttavia tietoja (esim. rivitietoja) Lasku-näkymällä.
Juniorin tiliöintiehdotusten käsittely
- Mikäli Juniorin tiliöintiehdotusten tarkastuksessa todetaan, että Juniorin ehdotukset ovat oikeita, tiliöinnit voidaan hyväksyä Hyväksy epävarmat tiliöinnit -painikkeella.
- Mikäli Juniorin tiliöintiehdotusten tarkastuksessa todetaan, että Juniorin ehdotuksia on syytä korjata kokonaan tai osittain, muutokset voidaan tehdä kenttiin normaalisti. Muutosten jälkeen muutokset tallennetaan Tallenna-painikkeella.
- Mikäli Juniorin tiliöintiehdotuksia on tarvetta korjata osittain, tehdyt korjaukset tulee tallentaa Tallenna-painikkeella ennen kuin oikeiksi todetut ehdotukset voidaan hyväksyä Hyväksy epävarmat tiliöinnit -painikkeella.
- Mikäli Juniorin tiliöintiehdotukset halutaan ottaa yksittäisen tositteen osalta pois käytöstä voidaan se tehdä Kirjanpito-näkymällä Juniorin tiliöintiehdotukset -kytkimellä. Samalla kytkimellä tiliöintiehdotukset voidaan laittaa uudelleen päälle.
- Jos Juniorin tiliöintioletukset kytketään pois päältä, Procountor tiliöi laskun oletustiliöintien mukaisesti.
- Jos Juniorin tiliöintioletukset kytketään pois päältä, kaikki Junioriin liittyvät värikorostukset poistuvat Kirjanpito-näkymältä.
- Kun tiliöintiehdotukset on käsitelty, minkään kentän ei tulisi olla keltaisella pohjalla.
- Käsitellyt viennit eivät enää näy epävarmoina ehdotuksia.
- Värikorostukset jäävät ainoastaan otsikoihin niihin sarakkeisiin, joiden sisältöön Junior on tehnyt alun perin ehdotukset:
- Tiliöintiehdotusten käsittelyn osalta tulee huomioida, että mikäli laskun rivitietoja muokataan sen jälkeen, kun kirjanpito on tarkistettu, Junior tekee uudet tiliöintiehdotukset uusien rivitietojen pohjalta.
Juniorin kytkeminen pois päältä toimittajakohtaisesti
- Juniorin tiliöintiehdotukset voidaan kytkeä pois päältä tietyn toimittajan osalta toimittajan Oletustiliöinnit-näkymällä.
- Oletustiliöinnit-näkymälle päästään toimittajarekisteristä Toimittajan perustiedot -näkymältä valitsemalla painike Oletukset > Oletustiliöinnit.
- Mikäli Juniorin tiliöintiehdotukset halutaan kytkeä pois päältä, poistetaan valinta kohdasta Junior oletuksena ostolaskuilla ja tallennetaan muutokset Tallenna-painikkeella.
- Juniorin tiliöintiehdotukset kannattaa ottaa pois päältä, mikäli toimittajalla on:
- Käytössä käänteinen ALV käsittely. Junior ei osaa vielä käsitellä käänteistä ALV:tä.
- Paljon/usein luottokorttilaskuja. Luottokorttilaskut vaativat usein laskurivien ja liitteiden muokkausta, eikä Junior tällöin osaa automaattisesti ehdottaa laadittavalle tai saapuvalle ostolaskulle oikeanlaisia tiliöintejä.
- Vaikka Juniorin tiliöintiehdotukset olisi poistettu käytöstä tietyltä toimittajalta, tiliöintiehdotukset voidaan ottaa käyttöön toimittajan yksittäisten laskujen osalta laskujen Kirjanpito-näkymällä.
Erikoistilanteet
Yritys ei ole ALV velvollinen
- Mikäli yritys ei ole ALV velvollinen, eli yrityksen ALV vähennysoikeus % on 0%, Junior ehdottaa vain kirjanpitotiliä.
Korkean turvallisuuden ja julkishallinnon Procountor-ympäristöt
- Mikäli kyseessä on korkean turvallisuuden ympäristö tai muut julkishallinnon asiakkuus, mahdollisuus Juniorin käyttöön on estetty, eli Junior ei ole aktivoitavissa tällaisiin ympäristöihin.
Poikkeustapaukset kirjanpitosivulla
- Juniorin tiliöintiehdotukset tuodaan laskun luontivaiheessa tai kun lasku saapuu ohjelmaan. Mikäli laskuja tuodaan esimerkiksi isoja määriä API-rajapinnan kautta, pieni viive tiliöintiehdotusten muodostumisessa on mahdollista.
- Mikäli käyttäjä muokkaa kirjanpitoa ennen kuin Junior ehtii antaa ehdotuksia, Junior ei ”ylikirjoita” käyttäjän tekemiä muutoksia.
- Tiliöintiehdotusten nouto on kesken
- Tällöin Kirjanpito-näkymän Juniorin tiliöintiehdotukset -kytkin on disabloituna ja tiliöinnit on tehty oletustiliöintien pohjalta.
- Tiliöintiehdotusten nouto on epäonnistunut.
- Tällöin Kirjanpito-näkymän Juniorin tiliöintiehdotukset -kytkin on disabloituna ja tiliöinnit on tehty oletustiliöintien pohjalta.
- Seurantajakso tai tilikausi on suljettu ennen kuin tiliöintiehdotukset on saatu noudettua.
- Suljetuilla kausilla olevia tiliöintejä ei muuteta. Tiliöintiehdotukset eivät ylikirjoita käyttäjän kirjanpitoon tallentamia muutoksia.
- Laskun Lasku-näkymältä on poistettu valinta Kirjanpito riveittäin.
- Kirjanpito on oltava sallittuna riveittäin niin laskulla kuin yleisesti ympäristössä, jotta Juniorin tiliöintiehdotukset ovat käytettävissä
- Kirjanpitosivulla on käytetty rivit vienneiksi / viennit riveiksi toimintoa
- Juniorin Tiliöintiehdotukset eivät ole käytettävissä tämän jälkeen, ellei itse laskulle tehdä päivityksiä ja kirjanpitoa luoda uudelleen.
Ostotilaus on muutettu ostolaskuksi
- Tiliöintiehdotukset eivät ole saatavilla, mikäli ostotilaus on muutettu ostolaskuksi, koska myös kirjanpito on siirtynyt ostotilaukselta. Jos lasku luodaan uudelleen ostotilauksen pohjalta, Juniorin tiliöintiehdotukset ovat saatavilla.
Laskulle on luotu tiliöinnit liittymän tai aineiston sisäänluvun kautta
- Juniorin tiliöintiehdotukset eivät ole saatavilla, jos laskulle on tuotu tiliöintejä, kun se on luotu liittymän tai aineiston sisäänluvun kautta.
Kuinka Junior oppii tekemään tiliöintiehdotuksia?
Junior analysoi kunkin ympäristön lasku- ja tiliöintihistoriaa viimeisen vuoden ajalta ja sen perusteella luo tiliöintiehdotuksia ostolaskuille. Juniorin tiliöintilogiikka on aina ympäristökohtainen eli jokaisella Procountor-ympäristöllä on hieman erilaiset tiliöintimallit perustuen ympäristön ostolaskudataan ja tiliöintikäytäntöihin. Mitä enemmän dataa Juniorilla on käytössään, sen paremmin se oppii. Ostolaskuja se tarvitsee vähintään 50 vuodessa oppiakseen niistä.
Junior lukee Procountorissa ostolaskun tietoja tuoterivitasolle asti, mutta se ei kuitenkaan pysty analysoimaan esim. laskun kuvasta tietoja. Junior ei myöskään tarkastele oletustiliöintisääntöjä, vaan se tutkii, miten ostolaskut ovat tiliöity kuluvan vuoden aikana ja tekee sen pohjalta tiliöintiehdotukset.
Junior päivittää tiliöintimallejaan joka yö, jotta se pystyy tiliöimään laskuja entistä paremmin. Uudet laskut, niiden tiliöinnit sekä kirjanpitäjän tekemät korjaukset ja muut muutokset vaikuttavat kaikki Juniori tiliöintimalleihin. Muutokset perustuvat tilastoihin: et näe muutoksia heti seuraavana päivänä vaan ajan kuluessa, kun laskuja on tullut enemmän. Yksi korjattu lasku on osa koko kuluvan vuoden laskumassaa.
Täsmäytys ja seurantajaksojen sulkeminen, kun Junior on käytössä
- Osana normaalia täsmäytystyötä Liikekumppanien tarkistusraportilta (Raportointi > Täsmäytystyökalut > Liikekumppanien tarkistusraportti) voidaan tarkastella toimittajien osalta kirjanpitotiliä, ALV-statusta ja ALV-väh.%, joihin Junior on mahdollisesti tehnyt ehdotuksia.
- Liikekumppanien tarkistusraportille on lisätty ALV-väh.%, jotta raportin avulla saadaan näkyvyys kaikkiin kirjanpidon tietoihin, joihin junior tekee tiliöintiehdotuksia.
- Mikäli seurantajakson ja tilikauden sulkemisen hetkellä Procountor-ympäristössä on hyväksymättömiä epävarmoja tiliöintiehdotuksia, Procountor antaa asiasta ilmoituksen. Ilmoitus huomioi laskun tositepäivämäärän.
Tositteiden haku
Tositteiden haku -näkymällä (Haku > Tositteiden haku) voidaan hakea erilaisin hakuehdoin ostolaskuja, joille junior on antanut tiliöintiehdotuksia. Junioriin liittyviä hakuehtoja voidaan lisätä avaamalla Tarkennettu haku -osio ja valitsemalla halutut rajaukset. Hakuehtojen asettamisen jälkeen tositteet haetaan normaalisti Hae laskut -painikkeella.
Kuinka Junior kytketään pois päältä?
Junior voidaan kytkeä pois käytöstä Käyttöasetukset-näkymällä poistamalla valinta kohdasta Käytä ostolaskuilla juniorin tiliöintiehdotuksia. Tämän jälkeen muutokset tallennetaan Tallenna-painikkeella.
Huom! Vaikka Junior kytkettäisiin pois päältä, Juniorin tekemät tiliöintiehdotukset pysyvät kirjanpidossa niillä laskuilla, joilla ne ovat osa tallennettua kirjanpitoa. Kirjapitoa ei muuteta takautuvasti, vaikka Junior kytkettäisiin pois käytöstä. Epävarmoja tiliöintiehdotruksia ei kuitenkaan enää korosteta, eivätkä Juniorin tiliöintiehdotukset -kytkin ja muut Junioriin liittyvät toiminnallisuudet ole käytettävissä. Siksi on suositeltavaa, että epävarmat tiliöinnit käydään läpi ennen Juniorin kytkemistä pois käytöstä.
Junior Tilitoimistotyökaluissa
Tilitoimistotyökalut-näkymällä (Kirjanpito > Tilitoimistotyökalut > Ympäristöjen hallinta) voidaan tarkastella, missä tilitoimiston asiakasympäristöissä Junior on käytössä, mikä on Juniorin odotettu suorituskyky kussakin ympäristössä, ja kuinka Junior on tiliöinyt laskuja.
- Juniorin tila -sarake kertoo tämänhetkisen tilanteen, eli onko Junior aktivoituna ympäristössä vai ei.
- Odotettu suorituskyky -sarake kertoo odotetun suorituskyvyn ympäristössä. Sama tieto näkyy käyttöönottotyökalulla vaiheessa, jossa kerrotaan odotettu suorituskyky sekä meidän suosituksemme Juniorin käyttöönotosta ympäristössä. Tämä tieto on päivittyvä, joten voi muuttua ajan kuluessa. Tieto ei siis välttämättä ole enää sama, joka ympäristössä aikoinaan näkyi käyttöönottotyökalulla.
- Epävarmasti tiliöidyt ostolaskut -sarake kertoo epävarmasti tiliöityjen ostolaskujen määrän ympäristössä. Sama tieto löytyy etusivun widgetiltä.
- Juniorin tiliöimät ostolaskut (%) -sarake kertoo prosentuaalisesti, paljonko ostolaskuja Junior on käsitellyt ympäristön ostolaskumassasta edellisen täyden kalenterikuukauden aikana (laskun päivän mukaan).
- Juniorin tiliöimät ostolaskut -sarake kertoo kappalemääränä, montako ostolaskua Junior on käsitellyt ympäristössä edellisen täyden kalenterikuukauden aikana (laskun päivän mukaan).
- Oikein ehdotetut tiliöinnit (%) -sarake kertoo prosentuaalisesti, kuinka hyvin Juniorin ehdotukset ovat onnistuneet ympäristössä edellisen täyden kalenterikuukauden aikana (laskun päivän mukaan). Jos Juniorin tekemää tiliöintiehdotusta ei ole muutettu ostolaskun kirjanpidossa, tulkitaan ehdotus oikeaksi. Jos tiliöintiä on muutettu manuaalisesti ehdotetusta, se tulkitaan vääräksi. Luku kertoo prosentuaalisesti tältä pohjalta, kuinka hyvin Junior onnistui ehdottomaan tiliöintejä ympäristössä.